Sök Kontakt



Välkända föreläsare till Laholms Näringslivsdag den 16 oktober

Carolina Klüft, Karl Engelbrektsson och Truls Christenson

Tre välrenommerade föreläsare kommer till Näringlivsdagen den 16 oktober på Campus i Laholm. Nytt för i år är en eftersittning på kvällen med prisutdelning.

Näringslivsdagen brukar vara välbesökt och uppskattad bland kommunens företagare.

Det blir absolut inget undantag i år, då vi har lyckats få hit stora profiler i form av idrottslegenden Carolina Klüft, den tidigare arméchefen Karl Engelbrektsson och frukträddaren och grundaren av företaget Rscued, Truls Christenson, säger Mattias Benetti Johansson, näringslivschef i Laholms kommun.

Eftersits med prisutdelning nytt för i år

Nytt för i år är en eftersits frampå kvällen som bjuder på litet trevliga aktiviteter och prisutdelning till årets företag, årets profil och årets överraskning. Juryn för urvalet består av representanter från de arrangerande företagarföreningarna.

Uppskattad och viktig dag för näringslivet

Utöver intressanta föreläsningar fyller dagen en viktig funktion för Laholms företagare genom att man kan nätverka och bygga relationer i pauserna.

Möjligheten att träffas för att diskutera och inspirera varandra ska inte underskattas, säger Peter Wallgren, ordförande för Made in Laholm.

Årets konferencier: Daniel Sanjay. Daniel är ett välkänt ansikte i Laholm och ledde nyligen insamlingen till Ukraina på Stortorget.

Arrangerande företagarföreningar: Offensiva Laholm, Attraktiva Laholm, LRF, Made in Laholm, Winnet, Laholms Kommun.

 

Kontakta Laholms kommun

Stängt just nu. Öppnar klockan 08.00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad: | Senast uppdaterad: