Sök Kontakt



Premiär för nya visitlaholm.se

Från och med den 21 mars har visitlaholm.se ett nytt utseende och en ny struktur. Webbplatsen, som fyller 10 år 2024, har arbetats om i grunden för att bli mer användarvänlig och inspirerande!

Startsidan på webbplatsen visitlaholm.se med en bild på en strand i solnedgång.

Nya startsidan på kommunens turistsajt visitlaholm.se.

Arbetet med att bygga om kommunens turistsajt visitlaholm.se påbörjades hösten 2023. Den nya webbplatsen har genomgått en helrenovering för att bli mer användarvänlig, tillgänglig och inspirerande för såväl turister som invånare. Senast det gjordes var 2018.

– Vi har uppdaterat både utseende och innehåll så det blir enklare för besökarna att hitta relevant information om sevärdheter, aktiviteter, boende, evenemang med mera, säger Linus Hertley-Lundberg, kommunikatör på Laholms kommun.

Nya visitlaholm.se har återanvänt grundstrukturen för laholm.se, som nylanserades förra året, vilket har sparat mycket tid och resurser.

– Vi har kunnat göra väldigt mycket själva tack vare att grundmallen från laholm.se redan fanns. Nu ska vi arbeta vidare med sajten under våren och förbättra detaljer, men det viktigaste är på plats. Det är förstås även angeläget att fortsätta ta del av besökarnas synpunkter och följa statistiken för att se vad som fungerar bra respektive mindre bra, säger Linus.

Tips och synpunkter

Visit Laholm tar gärna emot eventuella tips, synpunkter och upptäckta fel på mejl. Det går också bra att ringa Laholms turistbyrå.

turist@laholm.se

0430-154 50

Gå till visitlaholm.se Länk till annan webbplats.

Visitlaholm.se lanserades 2014 och har som uppgift att lyfta och stärka den lokala (och regionala) besöksnäringen. Webbplatsen har omkring 79 000 unika besökare om året.

Kontakta Laholms kommun

Stängt just nu. Öppnar klockan 08.00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad: | Senast uppdaterad: