Sök Kontakt



Dags för inkomstkontroll i barnomsorgen

Det är viktigt att alla betalar rätt avgift för plats i förskola och fritidshem. Laholms kommun kontrollerar dina uppgifter i efterhand och just nu kontrollerar vi att du har betalat rätt avgift om du hade barn i barnomsorg 2021.

Det är viktigt att alla betalar rätt avgift för plats i förskola och fritidshem. Din inkomst samt hur många personer ni är i hushållet avgör hur hög just din avgift blir. Du som förälder ansvarar för att lämna rätt uppgifter och löpande uppdatera dessa under året vid behov.

Laholms kommun kontrollerar dina uppgifter i efterhand och just nu kontrollerar vi att du har betalat rätt avgift för år 2021.

Om de uppgifter som du lämnat till kommunen är högre eller lägre än den faktiska inkomsten så kommer vi att justera avgiften för din barnomsorg i efterhand.

Om du har betalt för mycket så får du pengar tillbaka och om du betalt för lite så får en faktura på resterande avgift. Belopp som är under 600 kronor faktureras eller återbetalas inte.

Du som ska få tillbaka pengar eller betala in ytterligare avgift till kommunen, kommer att få information i ett separat via brev under januari.

Du som ska betala får en pappersfaktura tillsammans med brevet. I år har vi förlängt inbetalningstiden och fakturan ska vara betald senaste den 28 februari.

Kontakta Laholms kommun

Stängt just nu. Öppnar imorgon 08.00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad: | Senast uppdaterad: