Sök Kontakt



Premiär för nya Laholm.se

I dag, den 16 oktober möts du som besöker Laholm.se av en ny hemsida. En hemsida med förbättrad tillgänglighet och ett modernare formspråk.

Annika Lindblad, kommunikatör på kommunikationsenheten i kommunen har drivit projektet sedan våren 2022:

— Den nya externa webben är uppbyggd utifrån en väl beprövad struktur som tagits fram för att vara logisk och enkel för användaren. Det är alltid nervöst när något nytt ska lanseras, men samtidigt väldigt spännande.

Funktionaliteter som sök och tillgänglighet kommer att fungera betydligt bättre än tidigare. Du behöver heller inte kunna organisationen för att hitta det du letar efter.

— Vi har jobbat för att få all viktig information på plats. Samtidigt så har vi haft ett uttalat mål att krympa de tidigare 15000 sidorna till något betydligt bättre och lättillgängligt, säger Annika Lindblad.

Det finns en mailadress dit du som besökare på den nya webben kan skicka synpunkter om du saknar något eller upptäcker något som är fel.

— Det kommer att ta ytterligare några veckor innan allt landar som det ska. Det viktigaste är på plats och från och med nu handlar det om ständig förbättring med målsättning att hela tiden lyssna på besökaren, följa besöksstatistiken och göra allting så bra som möjligt, säger Annika.

Vart ska jag som medborgare eller besökare i Laholms kommun vända mig om jag ser något som blivit fel eller fattas på den nya webben?

Du mejlar webbkommentarer@laholm.se och berättar vad som inte stämmer, så tar vi hand om detta så snart vi har möjlighet. Om du saknar någon information så kan det vara så att vi inte hunnit lägga upp den ännu. Det är också så att även om vi minskar antal sidor på den nya webbplatsen, så betyder det inte att information försvinner. Det presenteras bara på ett mer lättillgängligt sätt.

webbkommentarer@laholm.se

Kontakta Laholms kommun

Stängt just nu. Öppnar imorgon 08.00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad: | Senast uppdaterad: