Sök Kontakt



Nu lanserar vi Laholms kommuns e-tjänsteportal

Nu kan du nå Laholms kommun dygnet runt via e-tjänsteportalen.

Vad är det som är så bra med e-tjänster?

Genom att använda e-tjänster i stället för blanketter kan du som vill ansöka om till exempel bygglov, skolskjuts eller ställa dig i kö till äldrelägenheter göra det dygnet runt hemma vid din dator, mobiltelefon eller läsplatta. Du kan anmäla installation av enskilt avlopp eller komma i kontakt med teamet på kommunens aktivitetsansvar med mycket mera. Din förfrågan kommer direkt till rätt person på kommunen, med kortare och mer effektiv handläggningstid.

Hur är det med sekretessen?

Vid samtliga e-tjänster där du måste uppge personuppgifter loggar du in med ditt BankID eller med Freja eID och då är det endast du och den som är handläggare för ärendet som kan se dina uppgifter. Du följer sedan ditt ärende via *Mina sidor” som också kräver inloggning. Här får du svar på din ansökan och kan diskutera eventuella frågor med din handläggare.

Målet är att samtliga blanketter och ärenden ska kunna nås via e-tjänsteportalen. Så småningom hoppas vi helt kunna slopa pappersblanketterna. Har du svårt att fylla i din blankett digitalt så hör av dig till kommunen så får du hjälp.

Klicka här för att komma direkt till vår e-tjänsteportal Länk till annan webbplats.. Du når den också via startsidan på laholm.se

Kontakta Laholms kommun

Stängt just nu. Öppnar imorgon 08.00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad: | Senast uppdaterad: