Sök Kontakt



Ove Bengtsson (C) är kommunstyrelsens nya ordförande

Ove Bengtsson (C)

Ove Bengtsson (C) är kommunstyrelsens nya ordförande och den 17 januari träffades den nya sammansättningen av politiker för att genomföra årets första möte. Vi fick en pratstund med Ove efter mötet.

Hur känns det nu efter första mötet med nya kommunstyrelsen?

– Jo, men det känns bra tycker jag. Vi hade högt i tak och en trevlig stämning så det bådar gott framöver, säger Ove Bengtsson.
Ove Bengtsson menar att det är viktigt att hitta samförstånd och enighet i de svåra frågorna, och att målet är att försöka få fram så breda lösningar som möjligt.
– Det känns möjligt i den här kommunstyrelsen, säger Ove

Hur känns det nu efter första mötet med nya kommunstyrelsen?

– Jo, men det känns bra tycker jag. Vi hade högt i tak och en trevlig stämning så det bådar gott framöver.

Vad är det bästa med att vara politiker i Laholm?

– Jag tycker att det är väldigt roligt att jobba med politiska frågor och se att kommunen har en drivkraft framåt och att vi utvecklas. Våra kommuninvånare ska ha gott av att kommunen lever gott, säger Ove.
Ove Bengtssons drivkraft är att få vara med och ta beslut i framtidsfrågor och han menar att en drivande politik alltid tittar framåt.
– Det är viktigt för mig att se till att människor som bor i Laholms kommun tycker att vi driver och sköter kommunen på ett bra sätt, och att de känner sig delaktiga i besluten.

Kontakta Laholms kommun

Stängt just nu. Öppnar imorgon 08.00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad: | Senast uppdaterad: